25.6.2014

Layered outfits

Joka kevät kun aurinko pilkistää hetken sen ikuisen pimeyden jälkeen mä alan haaveilla kesästä. Että kesällä mä sitten otan aurinkoa takapihalla, ridaan leppeessä kesätuulessa ja katson pilvetöntä taivasta täynnä toivoa ja uuden odotusta. Mä haaveilen siitä miten pyöräilen vehreiden peltojen laitaa illansuussa ja vaihdan vihdoin tennarit sandaaleihin. 
Viimestään tässä vaiheessa kesää mä myös tajuan, että se ei täällä Suomessa tule onnistumaan, ikävä kyllä. Muistan tältäkin kesälomalta tasan yhden päivän kun oli sen verran lämmintä, että uskalsin mennä järveen uimaan. Juhannuksena ihmiset istuu nahkarukkaset ja pipot päässä kattomassa kokkoa samalla kun jäätävä tuuli piiskaa pisaroita naamalle. Lämmitystä lisätään ja ruokakaupassa näkee muutamia naisia untuvatakit päällä. Mahtaa turistit ihmetellä siellä Lapissa kun keskikesälläkin sataa lunta. : D

Mutta koska keskityn positiivisiin ajatuksiin, niin on tästä koleasta säästä jotain hyötyäkin. Ne ihanat neuleet ja nahkatakit joita on säästellyt syysilmoille käy nyt myös kesällä. Mitä nyt yksistä sandaaleista kun kesästä voi hyvin nauttia nilkkurit jalassa. Ehkä tästä sarkasmilla väritetystä valituksesta voikin sitten siirtyä niihin asuihin. ; )



Ideat asuihin löytyi Pinterestistä ja kuvat Fashiolistasta. Mun white&washed -kollaasi ei suostunut pysymään niin valkosena kuin halusin, mutta käyhän se tollasenakin. 
Rakastuin tossa nahkatakki yhdistelmässä revittyjen farkkushortsien ja nahan, sekä ruutuhuivin yhdistelmään. Tää väriteema toimii musta myös loistavasti syksyllä pidempien housujen kanssa. Onneks kesällä nyt on sentään sen verran lämmin, että uskaltautuu kaupungille korollisissa sandaaleissa. 

Valkonen villapaita on yks vaatekaapin must have -juttu, joka toimii loistavasti tollasten revittyjen farkkujen kera. Korot lisää muuten rentoon asuun kivasti ryhtiä ja kultanen kello tuo oman blinginsä kokonaisuuteen. Simple and casual. ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti