21.6.2014

Hair Inspiration: Short Cut

Monen pikkutytön unelma on varmasti kilometrin mittaset prinsessahiukset. Unelma upeista hiuksista tuskin kuolee ala-asteaikojenkaan jälkeen, sillä kun Pinterestiin laittaa hakusanaksi "gorgeous hair" löytää takuuvarmasti kuvia säkenöivistä, lantiolle asti ulottuvista kutreista.
Mullakin oli monta vuotta sellaset kilometrihiukset, kuohkeudesta ja kiharoista nyt ei aivan voinut puhua. Keväällä tein hieman radikaalimman leikkauksen ja hiukset lyheni aika roimasti - ja yllätyksekseni sitä kuohkeuttakin alko löytymään, paksuutta kun näistä suortuvista ei puutu.
Mutta niin kuin me kaikki mallinalut olemme Tyra Banksin sanoista oppineet Huippista seuratessa, vahvat ja kauniit kasvot ei tarvitse pitkää verhoa niitä peittämään. Ja mikä voikaan olla täydellisempi aloitus kiireiseen aamuun, kuin helposti hoidettava kuontano, joka ei tarvitse muuta kuin hieman lisää sekoitusta bed head -tyyliin ja näyttää silti uskomattoman upealta. Jos olisin tarpeeks rohkea, leikkaisin varmaan hiukseni yhtä lyhyeks kun noilla kuvien kauniilla naisilla, mutta mä mielummin seilaan siellä välimaastossa. Pitkät prinsessa hiukset on toki nätit, mutta lyhyt leikkaus rokkaa. ;P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti